субота, 10 вересня 2011 10:42

У Китаї затонув пором зі школярами: 11 дітей загинули

У Китаї затонув пором зі школярами: 11 дітей загинули

Затонулий в Центральному Китаї пором зі школярами забрав життя 11 людей, ще 16 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Згідно з офіційними даними, більшу частину загиблих становлять діти, які поверталися додому зі школи, щоб відзначити традиційне китайське свято середини осені ("Чжунцюцзе"). Про це повідомляє агентство Синьхуа.

На даний момент на місці трагедії триває пошук ще трьох школярів, які вважаються зниклими без вісті. У пошуково-рятувальній операції разом з поліцією беруть участь і місцеві жителі.

Трагедія сталася на річці Пуї в районі міста Тантянь провінції Хунань. На момент аварії на судні перебували 45 осіб, включаючи двох власників порома. Рештою пасажирів, в основному, були діти з початкової та середньої школи.

Згідно з версією попереднього розслідування, причиною інциденту стала перевантаженість порома. Власники судна заарештовані поліцією.

Нагадаємо, 10 липня на Куйбишівському водосховищі в районі селища Сюкеєво Камсько-Устьінского району Татарстану затонув пасажирський двопалубний теплохід "Булгарія". Кількість жертв трагедії досягла 119 людей.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї затонув пором зі школярами: 11 дітей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути