понеділок, 02 квітня 2012 20:57

У Києві процвітав VIP-бордель з послугами студенток вартістю до $ 5 тисяч

У Києві процвітав VIP-бордель з послугами студенток вартістю до $ 5 тисяч
Через елітний бордель пройшло не менше сотні дівчат. Фото: welt.de

У Києві міліція викрила діяльність "елітного" борделю, де одна зустріч із представницею найдревнішої професії обходилася клієнтам у 1,5 тисяч дол. Діяльність закладу припинили працівники відділу боротьби зі злочинами проти моральності Управління боротьби з торгівлею людьми Департаменту карного розшуку МВС України, повідомляє ТСН.

В міліції зазначають, що суми іноді становили і більше 5 тисяч доларів за послуги, адже чоловіки замовляли дівчат із виїздом за кордон або ж на відпочинок. Користувалися послугами й іноземці, які приїздили до України. Правоохоронці впевнені, що через бордель пройшло не менше сотні дівчат.

За словами начальника відділу боротьби зі злочинами проти моральності Василя Поштака, усі працівниці борделю – дівчата віком від 18 до 25 років, модельної зовнішності. Сутенера борделю затримували бійці загону спеціального призначення, оскільки, за інформацією оперативників, він був озброєний. У затриманого вилучено пістолет та значну суму грошей.

За даними міліції, це "мешканець Києва з добропорядної родини, раніше до поля зору міліціонерів не потрапляв". Що ж до повій, то всі вони також із благополучних родин, більшість з них є студентками вищих навчальних закладів.

Їхні заробітки залежали від рівня попиту на їх послуги. Приміром, якщо дівчина користувалася попитом у клієнта і працювала регулярно, то могла залишати собі більшу частину грошей – сутенер це дозволяв.

Наразі стосовно організатора незаконного бізнесу порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «У Києві процвітав VIP-бордель з послугами студенток вартістю до $ 5 тисяч ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути