Ексклюзиви
понеділок, 22 серпня 2011 18:23

У Києві обстріляли машину працівника телеканалу "ТВі" - Княжицький

У Києві обстріляли машину працівника телеканалу "ТВі" - Княжицький

Генеральний директор телеканалу "ТВі" Микола Княжицький заявив, що сьогодні була обстріляна машина директора з виробництва телеканалу Катерини Єрмолович.

Про це він повідомив у коментарі Gazeta.ua.

"У нас під офісом ТВі обстріляно машину нашого директора з виробництва Катерини Єрмолович. Свідки кажуть,що стріляли троє молодиків з BMW чорного кольору. Дякувати Богу, Катерини у машині не було", - зауважив журналіст.

За його словами, випадок стався у проміжку між одинадцятою та першою годинами дня.

Разом з тим, на запитання, чи не могло подібне статись, через професійну діяльність Єрмолович, Княжицький зазначив, що не хотів би безпідставно робити якісь заяви, хоча уся ця історія дивна і неприємна.

"Я не хочу гадати. Тут може бути професійна діяльність, а може бути дурість чи нахабство якихось людей, які таким чином розважились. Ми викликали міліцію. Хай вона розбирається", - додав гендиректор "ТВі".

Водночас, начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в місті Києві Володимир Поліщук у коментарі Gazeta.ua наголосив, що зараз на місці події працює слідча оперативна група.

"О 17:04 до міліції надійшло повідомлення, о 17:10 введено план перехоплення. Слідча оперативна група на місці", - сказав він.

"Але ще достеменно невідомо, чи хтось стріляв, чи хтось жбурнув камінь. Тому що її (Єрмолович - ред.) там не було, а чоловік сказав, що нібито бачив, що з BMW хтось здійснив постріл", - додав Поліщук.

"Зараз там працюють експерти. Якщо вони знайдуть кулю або отвір від неї, або все, що вказує на те, що стріляли по машині, я про це пізніше розповім", - резюмував представник міліції.

Зараз ви читаєте новину «У Києві обстріляли машину працівника телеканалу "ТВі" - Княжицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути