Ексклюзиви
понеділок, 01 серпня 2011 21:41

П'яний киянин напав на одеських журналістів

П'яний киянин напав на одеських журналістів

Житель Київської області покусав 30 липня на пляжі в Одесі головного редактора медіа-холдингу "Одеса" та оператора телекомпанії "Репортер".

Надзвичайна подія сталася вночі під час рок-вечірки на пляжі біля санаторію "Горького" ??на 15-й станції Великого Фонтану. Нападник, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, безпричинно накинувся на чоловіків і пошкодив 31-річному редактору Максиму Войтенко вухо, а 44-річному оператору Олександру Хохлову фалангу пальця.

Войтенко в даний час знаходиться в лікарні - його забрала з пляжу "швидка". Затриманий перебуває в Київському районному відділенні міліції. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками ч.1 ст. 122 КК України.

Раніше повідомлялося, п'яні столичні хулігани побили журналістів "5 каналу".

Крім того, нещодавнов Солом'янському районі Києва невідомі обстріляли автомобіль журналіста інтернет-видання "Обозреватель" Анатолія Шарія, який займається розслідуванням діяльності правоохоронних органів, повідомляє ЦГЗ ГУ МВС України в Києві.За словами Шарія, він на власному автомобілі вночі проводив чергове розслідування щодо функціонування заборонених законом ігрових автоматів.

Зараз ви читаєте новину «П'яний киянин напав на одеських журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути