вівторок, 10 липня 2012 11:25

У Києві легковик зачепив фуру і перекинувся

Вчора, неподалік перехрестя проспекту Бажана з Дніпровською набережною трапилось зіткнення "Шевроле Авео" та вантажівки "Сканія".

Про це повідомили у прес-службі ДАІ у місті Києві.

За попередніми даними встановлено, що "Сканія" рухалась у третьому ряду, коли раптом її зачепив, а потім перекинувся легковик. З його пошкодженого бензобака почало витікати пальне і з огляду на спеку машина лише дивом не спалахнула. Пасажирку легковика було госпіталізовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія забере на лікування своїх громадян, які вижили у ДТП на Чернігівщині

За словами даішників, на місці ДТП водій "Шевроле" не зміг пояснити причину цього зіткнення. Натомість водій фури стверджував, що рухався з дозволеною швидкістю в напрямку Харківської площі, не маневрував. Він вважає, що причина пригоди в тому, що водій "Авео" на великій швидкості почав маневрувати і не зміг впоратись з кермом. Про це, до речі, свідчать сліди, залишені на асфальті.

"Втім, хто і якою мірою винен в тому , що трапилось буде з'ясовано згодом, після закінчення розслідування", - зауважили в Державтоінспекції.

Працівники ДАІ також розповіли, що деякі водії, які проїжджали повз пригальмовували, щоб подивитися на те, що сталося. Внаслідок цього врізались дві автівки: ще одна вантажівка та "Дєу Ланос".

Зараз ви читаєте новину «У Києві легковик зачепив фуру і перекинувся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути