середа, 07 серпня 2013 21:52

В Індонезії літак під час посадки зіштовхнувся з коровою

В Індонезії літак під час посадки зіштовхнувся з коровою
Фото: lionair.co.id

Вчора, 6 серпня, в місті Горонтало на індонезійському острові Сулавесі три корови опинилися на шляху літака Boeing 737-900, який приземлявся в місцевому аеропорту. Середнє шасі авіалайнера зачепило одну з них, що призвело до збою в гальмівній системі.

В результаті літак Lion Air виїхав за межі смуги. На борту знаходилися 110 пасажирів. Рейс прибув у Горонтало з Джакарти. Інцидент стався близько 21:00 за місцевим часом, передає місцевий новинний ресурс Jakarta Globe.

Жодна людина не постраждала, загинула тільки задавлена ??корова.

Пілот літака повідомив, що, саджаючи авіалайнер, він побачив тварин, які самі по собі гуляли прямо по центру ЗПС, але зробити що-небудь було вже пізно. Спочатку він подумав, що це собаки, але коли він ступив на землю і підійшов ближче, то побачив, що винуватці екстреної посадки - корови. Командир корабля зазначив, що через зіткнення літак викотився за межі смуги, але, "на щастя, земля там була вологою, через що літак зміг швидко зупинитися".

Обстановка на борту літака була нормальною, хоча очевидці розповідають, що сталося невелике задимлення. Деякі з пасажирів вийшли через запасні двері і вікна перш, ніж пілот дав вказівки для евакуації. Це призвело до того, що двоє вивихнули ноги.

Зараз ви читаєте новину «В Індонезії літак під час посадки зіштовхнувся з коровою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути