неділя, 03 червня 2018 19:50

В Херсонській області сталося смертельне зіткнення двох човнів

В Херсонській області сталося смертельне зіткнення двох човнів
В Херсонській області через зіткнення двох човнів загинув чоловік, в реанімаціїї опинилася дитина. Фото: Нацполіція

На річці біля с. Козацьке у Херсонській області відбулося зіткнення двох човнів, у результаті чого 41-річний чоловік загинув, а 8-річний хлопчик отримав важкі травми.

Винуватцем інциденту є 36-річний чоловік, який керував човном у стані алкогольного сп'яніння, повідомляють в Нацполіції регіону.

"На місці події поліцейські встановили, що 36-річний житель м. Таврійськ, перебуваючи за кермом моторного човна, здійснив зіткнення з іншим плавзасобом. У результаті зіткнення 41-річний пасажир цього плавзасобу від отриманих травм помер дорогою до лікарні. Також у важкому стані в реанімації перебуває 8-річний хлопець", - написали правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ДТП загинула Місіс світу-2018

Чоловік, якого звинувачують у здійсненні зіткнення, керував човном у нетверезому стані. Якщо слідчі доведуть його провину, то він загримить до в'язниці на 5 років. Правоохоронці вже завели кримінальне провадження за фактом порушення діючих на транспорті правил, наразі тривають слідчі дії.

У Туреччині неподалік від популярного курорту Анталья затонуло судно. Під час інциденту загинуло дев'ять людей, одна - зникла безвісті, ще п'ятьох вдалося врятувати.

Зараз ви читаєте новину «В Херсонській області сталося смертельне зіткнення двох човнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути