Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2022 12:54

У міськраді Запоріжжя ідуть обшуки: деталі

У міськраді Запоріжжя ідуть обшуки: деталі
У Запорізькій міській раді правоохоронці проводять слідчі дії. Фото: t.me/BerezaJuice

У Запорізькій міській раді правоохоронці проводять слідчі дії.

Сьогодні, 29 серпня, силовики прийшли з обшуком. Про це повідомив секретар міськради Анатолій Куртєв у відеозверненні в Telegram.

"У мене зараз немає технічної можливості, щоб інформувати вас про події в місті Запоріжжі та області. Зараз у міській раді працюють слідчі, вони проводять слідчі дії. Ми відкриті і готові співпрацювати", – зазначив він.

Інших подробиць секретар не навів і пообіцяв дати деталі згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціна питання - $18 тис.: затримали чергового організатора схеми незаконного виїзду за кордон

Колишній народний депутат Борислав Береза зазначив, що обшуки йдуть не лише в Запорізькій міськраді. За його словами, проводить обшуки Національне антикорупційне бюро України.

"А ще йдуть обшуки у Злати Некрасової, яка є головою гуманітарного штабу Запоріжжя. Обшуки проводить НАБУ. Злата вже більше двох тижнів у Відні. І повернеться, схоже, лише якщо їй прогарантують безпеку її покровителі з влади. Злі язики з ОП кажуть, що це Давид Арахамія та заступник Єрмака Кирило Тимошенко. Добрі люди з Запоріжжя розповіли, як декілька місяців тому Арахамія приїжджав до Запоріжжя, щоб показати підтримку Златі та закрити всі питання щодо неї. Але це не працює з НАБУ. Ой, яка сумна новина, так?" – повідомив Береза.

За інформацією колишнього нардепа, обшуки з питань гуманітарної допомоги.

"Ще обшуки йдуть у кабінеті Васюка. Це заступник Куртєва, який займається гуманітарними питаннями, зокрема, гуманітаркою. У Куртєва також обшуки. Куртєв – це виконуючий обов'язків голови Запорізької міської ради та одночасно секретар міськради, член партії "Слуга народу", – підсумував він.

Двох колишніх поліціянток з Харківської області підозрюють у державній зраді.

Їм заочно оголосили підозру. За даними слідства, підозрювані добровільно перейшли на бік ворога й погодилися на співпрацю з представниками РФ, повідомляє Офіс генерального прокурора.

Основне завдання експоліціянтки з Куп'янська полягало у сприянні створенню псевдоправоохоронного органу окупантів. Вона агітувала колег до співпраці з "новою владою", а в разі відмови погрожувала їм застосуванням фізичної сили.

Зараз ви читаєте новину «У міськраді Запоріжжя ідуть обшуки: деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути