четвер, 24 жовтня 2013 12:44

В елітному районі Вінниці дитина задихнулася чадним газом

В елітному районі Вінниці дитина задихнулася чадним газом
Фото: vestnik.in.ua

У Вінниці 23 жовтня внаслідок пожежі загинув 4-річний Назар Горобчук. Трагедія сталася, коли батьків вдома не було. Врятувати хлопчика не вдалося, він помер від отруєння чадним газом. За словами міліціонерів, сім'я не бідна, благополучна. Проживає в двоповерховому будинку в елітному районі Слов'янка.

"Батьки запевняють, що залишили сина самого на півтори години. Будинок частково недобудований, в одній із кімнат першого поверху були складені старі речі. Хлопчик бавився із сірниками, сталося загоряння. Великого вогню не було. Речі почали тліти, тому було сильне задимлення. Хлопчик побіг на другий поверх, але це його не врятувало. Він надихався диму", - повідомляють у міліції.

Повернувшись додому, батьки викликали "швидку". До приїзду медиків батько, 43-річний Юрій Васильович, сам намагався врятувати сина.

"Лікарі швидкої допомоги привезли до нас хлопчика о 13.30. Він був уже мертвий, ми лише констатували смерть", - каже Анатолій Стародуб із дитячої обласної лікарні.

Слідство встановлює причини виникнення трагедії. За результатами слідства, батьків можуть покарати за халатне ставлення до дитини.

Зараз ви читаєте новину «В елітному районі Вінниці дитина задихнулася чадним газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути