Ексклюзиви
середа, 19 травня 2021 19:36

У двох жінок влучила блискавка

У двох жінок влучила блискавка
На Дніпропетровщині блискавка вразила двох жінок. Одна не постраждала, а у іншу з опіками госпіталізували. Фото: pixabay.com

У Сергіївці на Дніпропетровщині блискавка вразила двох жінок 18 травня ввечері.

Вони пішли на околицю села забирати корів, які були на паші. Раптом почалася негода, пішов дощ, гриміло. Після удару блискавки жінки знепритомніли. Одна з них прийшла до свідомості, добралася до ближньої хати та викликала "швидку". Подумала, що її знайома мертва, розповів у Facebook директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радій Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Карпатах блискавка вбила туриста

"Село знаходиться далеко, але бригада прибула на місце події через 20 хвилин. Фельдшер виявила, що одна жінка не постраждала, а друга жінка теж вже в свідомості, але свідомість спутана. У жінки були порушення дихання та гемодинаміки. Також вона отримала опіки тіла, на шкірі були характерні при цих травмах "електромітки". Одяг поплавивився і майже згорів", - розповів Шевченко.

Додав, що фельдшер Аліна Половинко професійно надала медичну допомогу та доставила постраждалу до Павлоградської лікарні.

На Рівненщині від удару блискавки опіки різного ступеня отримали 15-річний хлопець і 31-річний чоловік. Подія трапилась біля села Сновидовичі Рокитнівського району.

Зараз ви читаєте новину «У двох жінок влучила блискавка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути