Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2011 13:35

На Черкащині жінку-депутата били ногами

На Черкащині жінку-депутата били ногами

9 серпня на Черкащині побили депутата Ватутінської міської ради із фракції "Батьківщина" Ганну Тростянську. О 18:10 жінка вийшла на зустріч із виборцем. Коли сіла у своєму дворі за столик, побачила, як до неї прямує чоловік. За кілька метрів він вийняв якусь пляшечку.

"Я зрозуміла, що це напад і почала тікати. До мені й раніше надходили погрози і на телефон, і на пошту написали: "Якщо не вгомонишся, отримаєш по морді кислотою". Це було виконання обіцяного, — розповіла Ганна. — Коли чоловік наздогнав мене, двічі вдарив у висок. Удар був важкий, мабуть, бив з кастетом. Я одразу втратила свідомість, впала і він почав бити мене ногами. Це побачила сусідка, почала бігти на допомогу, кричати, тому він втік. І це ж трапилося надворі, а якби вбігла в будинок, то він би вбив у під'їзді".

Депутатка припускає, що це був замовний напад.

"Я вже зараз лежу і згадую, що на минулому тижні ця особа, яка здійснювала напад проходила біля мого будинку. Я тоді так глянула на нього і все".

Напад жінка пов'язує зі своєю політичною діяльністю: "Я беру за руки там, де творять беззаконня наш міський голова і його дитина. Мер дозволив продати частину паркової зони. Я звернулася у відповідні органи. А син не сплачував за оренду приміщення. Я теж хотіла в цьому розібратися".

Міліція зараз шукає злочинця. Ганна перебуває на домашньому лікуванні.

"У мене ж іде війна з міським головою, а лікарня ж підпорядкована йому. Розумієте, що це ж можна ускорити! Тому я знайшла інших лікарів, сказали лежати, виписали ліки", - додала вона.

Попри такі погрози, Ганна не збирається припиняти свою діяльність.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині жінку-депутата били ногами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути