Ексклюзиви
неділя, 02 вересня 2012 05:33

На Черкащині чоловік погрожував підірвати будівельну фірму через звільнення

На Черкащині чоловік погрожував підірвати будівельну фірму через звільнення

На Черкащині чоловік погрожував підірвати приміщення будівельної фірми. При цьому, за сприяння у наданні додаткової інформації про місцезнаходження вибухового пристрою, "мінер" вимагав 5 тис. грн. Про це повідомили у прес-службі УМВС в Черкаській області.

За адресою "замінованої" будівлі терміново виїхала слідчо-оперативна група на чолі із керівництвом УМВС. До роботи було задіяно працівників ДАІ, фахівців вибухово-технічної та кінологічної служб.

Прибувши на місце пригоди, працівники міліції негайно евакуювали 40 будівельників, які працювали на об'єкті, прилеглу територію було оточено, рух транспорту - перекрито. Майже три години тривало ретельне обстеження будівлі на предмет виявлення вибухівки, жодного вибухового пристрою чи небезпечної речовини працівники вибухотехнічної служби не знайшли.

"Мінером" виявився 49-річний колишній співробітник цієї ж будівельної компанії. Затримання чоловіка відбулося у його квартирі, після чого він був доставлений в Соснівський райвідділ міліції для дачі пояснень. Він пояснив, що колись працював на даному будівництві, проте через порушення дисципліни був звільнений керівництвом. Це не на жарт образило чоловіка, тому він  вирішив будь-що помститися своїм "кривдникам".  Не довго думаючи, він написав повідомлення про те, що в одній із стін будівлі замуровано вибуховий пристрій, після чого надіслав листа адміністрації будівельної компанії.

Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), санкція якого передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Джерело:  УНН

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині чоловік погрожував підірвати будівельну фірму через звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути