Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2012 10:58

На Черкащині корову рятували за допомогою автокрану

15 жовтня о 17.20 у селі Соболівка Шполянського району на Черкащині у 32-річного Олександра Свердлова в яму з буряками впала тільна телиця Чарівниця. Щоб врятувати тварину МНСникам довелося викликати автокран з стрілою і розбирати шифер приміщення.

Автор: Фото Олега Ткаченка
  Бідна тварина не могла сама вибратись із ями
Бідна тварина не могла сама вибратись із ями

Про це повідомив 36-річний Олег Ткаченко з Головного управління МНС у Черкаській області.

"Приміщення розділене на дві частини. В одній Чарівниця, в іншій яма з буряками. Там стояло відро з дертю. Тварина пішла туди й провалилася задніми ногами в яму. Глибина її 2 метри, але до половини заповнена буряками. З "шиї" ями виглядала лише голова тварини. Рятувальники, побачивши таку картину і те, що телиця тільна, зрозуміли, що без крана не справляться. Подзвонили в автодорожню службу. Поки їхала машина, розібрали дах приміщення. Стелі там немає. Тварину прив'язали за роги мотузкою й підв'язали до стріли крана. Операція з порятунком тривала близько години", - розповів Олег Олексійович.

Господар Чарівниці 32-річний Олександр Свердлов додав: "Я прийшов з роботи, чую щось телиця гупає ногами. Підійшов, а вона вся в ямі, лише голова і край передніх ніг зверху. Бачу, що самотужки вона не вилізе. Гукнув сусідів. Тягли ми її тягли, але ж вона важка та ще й тільна. Побачили, що самі нічого не зробимо. Тоді я й подзвонив до рятувальників. Хлопці молодці, акуратно спрацювали. З Чарівницею все добре, їсть, але видно, що стрес отримала".

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині корову рятували за допомогою автокрану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути