вівторок, 12 лютого 2013 13:58

У Черкасах колишній зек, тікаючи від переслідування, заховався у відкритій квартирі

У Черкасах колишній зек, тікаючи від переслідування, заховався у відкритій квартирі
Фото: МВС

На "102" у Черкасах подзвонила 39-річна місцева жителька й сказала, що її щойно намагалися пограбувати. 26-річний грабіжник намагався вирвати сумочку, але випадкові свідки допомогли їй відбитися. Злочинець тим часом забіг у під'їзд найближчого будинку. На виклик виїхав наряд патрульно-постової служби та слідчо-оперативна група. Грабіжника знайшли завдяки двом хлопцям, вони показали в яку квартиру він забіг, повідомив начальник ППС 42-річний Ігор Новіков.

"Це трапилося о пів на десяту вечора в Придніпровському районі міста. Жінка поверталася з роботи. Раптом до неї підбіг хлопець, різко штовхнув і почав виривати з рук сумочку. Жінка почала чинити опір і кликати на допомогу. Її почули кілька молодих людей, що були неподалік на спортивному майданчику. Зловмисник спробував тікати, але двоє юнаків наздогнали його в дворі будинку. Нападник пручався. Навіть кричав, що на нього напали бандити. Йому вдалося все таки вирватися й забігти у найближчий під'їзд. Хлопці побігли за ним", - розповів Ігор Олександрович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові померла одна з жертв 17-річного садиста, який грабував і бив жінок

Зловмисник рвонув по східцях, смикав ручки усіх квартир. Одна з них виявилась відкритою і він забіг до помешкання.

"Він вскочив на кухню й там закрився. Господиня хоч і злякалася, але не розгубилася. Швидко подзвонила своєму чоловіку. Він якраз вигулював собаку. В цей час працівники міліції вже забігли у під'їзд, хлопці, які переслідували злочинця, показали квартиру, куди той вскочив. На дзвінок у двері ніхто не відреагував. В цей час підбіг господар із собакою й відчинив двері.", - зазначив Новіков.

Коли працівники патрульно-постової служби Роман Доцуков, Олексій Корупятник та Олександр Лутай забігли на кухню, то грабіжник закричав: "Я нічого не робив!". Вони вивели його на вулицю й потерпіла сказала, що це він виривав у неї сумочку. Злочинцем виявився житель Черкас, раніше судимий. За грабіж йому світить до чотирьох років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах колишній зек, тікаючи від переслідування, заховався у відкритій квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути