понеділок, 17 вересня 2012 11:20

У центрі Харкова розстріляли двох кавказців з пістолета з глушником

У центрі Харкова розстріляли двох кавказців з пістолета з глушником
Чоловік, який помер на місці події, отримав 13 вогнепальних поранень. Фото: nr2.ru

У дворі будинку на ул.Данілевского, 10 у Харкові 16 вересня, близько 12.15, невідомий розстріляв двох людей. Один з чоловіків убитий, другий знаходиться у важкому стані. Про це стало відомо "SQ" з власних джерел.

За даними джерела, двоє чоловіків прямували до припаркованого у дворі автомобілю "Toyota Prado". Невідомий вистрілив у них з пістолета з глушником. Один з чоловіків кинувся бігти до дому, і вбивця стріляв у нього вже біля під'їзду, за невстановленими даними, з іншого пістолета, бо в першому закінчилися набої. Один з пістолетів знайдений на місці злочину. Чоловік, який помер на місці події, отримав 13 вогнепальних поранень.

Міліція порушила кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 КК (умисне вбивство двох або більше осіб). Розслідуванням займається Слідче управління Головного управління МВС України в Харківській області. Потерпілі чоловіки - кавказької національності. За даними джерел в правоохоронних органах, мотиви вбивства, швидше за все, пов'язані з бізнесом потерпілих.

Як повідомив офіційний сайт облуправління міліції, 29-річний потерпілий сам звернувся в лікарню з раною руки. Він розповів міліціонерам, що близько 12:00 вийшов з дому вслід за 30-річним чоловіком, який згодом був убитий, що проживав у цьому будинку. Чоловік сів в автомобіль, а він став розмовляти з ним через опущене вікно. В цей час він почув постріли і відчув різкий біль в області лівого ліктя, після чого побачив невідомого чоловіка, який стріляв з пістолета. Рятуючись від нападника, він почав тікати, після чого звернувся у лікарню.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Харкова розстріляли двох кавказців з пістолета з глушником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути