субота, 02 липня 2011 19:03

В Азовському морі холери не знайшли

В Азовському морі холери не знайшли

Екологічна ситуація на Азовському узбережжі Запорізької області - Приморську, Кирилівці, Бердянську та інших територіях, спокійна і ретельно контрольована - холерних вібріонів і холероподібних вібріонів в пробах морської, питної та технічної води не виявлено, повідомляє прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

"На узбережжі Азовського моря в пробах морської, питної та технічної води холерних вібріонів і холероподібних вібріонів не виявлено", - повідомив представник Держекоінспекції Валерій Дем'янов.

За словами Дем'янова, пересувна лабораторія екоінспекція, що контролює курортну територію Азова, протягом тижня працювала у контрольних пунктах. Проведені аналізи проб морської води підтвердили відсутність небезпеки для здоров'я відпочивальників.

За даними Держекоінспекції, екологічна ситуація в курортній зоні, у тому числі Запорізької території - Приморську, Кирилівці, Бердянську та інших базових територіях - спокійна і ретельно контрольована.

"Керівництво області вимагає від медиків, екоінспекторів та санепідемстанції реальної картини щодо ситуації з холерою, тому особливу увагу влада приділяє аналізам відібраних проб води. Дотримуючись результатів перевірок, ситуація на узбережжі безпечна і холера не зіпсує відпочинок курортникам", - сказав заступник голови Запорізької облдержадміністрації Микола Ярмощук.

Зараз ви читаєте новину «В Азовському морі холери не знайшли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути