понеділок, 03 червня 2013 15:39

В автокатастрофі на Рівненщині загинули батько з немовлям

В неділю 2 червня поблизу райцентру Костопіль Рівненської області в ДТП розбилася молода сім'я – 26-річний батько-водій Дмитро та його маленький син загинули на місці, а за життя 24-річної матері Тетяни борються фахівці районної лікарні.

Ввечері родина їхала трасою Городище-Рівне-Старокостянтинів у легковику "Опель Омега". За кермом іномарки сидів голова сім'ї.

Близько 17-ої години біля села Рокитне сріблястий "Опель" раптом зіткнувся з пасажирським автобусом "Мерседес-Бенц 0404". Від потужного удару легковик зім'яло аж до середини салону - місце водія буквально розчавлене, а уламки автомобіля розкидало по асфальту.

Дмитро загинув одразу, а його дружина-пасажир отримала тяжкі травми – "швидка допомога" забрала її до реанімації лікарні у Костопіль, що за 5 км звідти. У салоні авто також знайшли тіло їхнього сина – хлопчик не вижив.

"Що таке могло трапитися на трасі – ми поки точно не знаємо. Над цим зараз працюють слідчі, які з'ясовують усі обставини ДТП, - каже Світалана Марко з обласного відділу ДАІ. – Автобус "Мерседес-Бенц" слідував по маршруту "Березне-Рівне". Керував ним 42-річний мешканець Гощанського району Віталій. На момент зіткнення в салоні автобуса знаходилося 50 пасажирів".

Пасажирський автобус після зіткнення з'їхав з траси на обочину та врізався у дерево. Стовбур зламався, але не пробив вітрове скло - воно лише тріснуло. Водій автобуса та пасажири не постраждали, тільки сильно перелякалися.

Родина, яка їхала на "Опелі", проживала у Сарненському районі області. 13 червня загиблому хлопчику мав виповнитися один рік. У автокатастрофі вціліла лише його нова м'яка іграшка-слон – батьки купили її напередодні і везли з собою.

Зараз ви читаєте новину «В автокатастрофі на Рівненщині загинули батько з немовлям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути