Ексклюзиви
пʼятниця, 12 серпня 2011 16:51

В аварії на шахті в Суходільську знайшли крайніх

В аварії на шахті в Суходільську знайшли крайніх

Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки (Держгірпромнагляд) визначила відповідальних за порушення, які призвели до вибуху на шахті "Суходільська-Східна" ПАТ "Краснодонвугілля" (Луганська обл.).

До їх числа Держгірпромнагляд відніс директора, заступника директора з охорони праці, головного інженера, головного енергетика та головного механіка шахтоуправління "Суходільська-Східна", головного енергетика та головного механіка ВАТ "Краснодонвугілля".

Крім того, за даними відомства, відповідальними за аварію є, начальник зміни виробничої служби, начальник дільниці буропідривних робіт, майстер-підривник ділянки буропідривних робіт, начальник дільниці вентиляції і техніки безпеки, майстер гірського ділянки вентиляції і техніки безпеки, начальник ділянки ПР-2, заступник механіка ПР-2, в. о. помічника начальника дільниці ПР-2 шахтоуправління "Суходільська-Східна", заступник начальника дільниці ПР-1 ТОВ "Углепроходка".

Серед перерахованих посадових осіб п'ятеро є постраждалими.

"Враховуючи ступінь відповідальності кожного за допущені порушення вимог законодавства, урядова комісія вважає за необхідне звільнити з займаних посад у встановленому законом порядку шість співробітників шахтоуправління " Сходільська-Східна", - йдеться в повідомленні Держгірпромнагляду.

Як повідомлялося, до вибуху на шахті "Суходільська-Східна" ПАТ "Краснодонвугілля" (Луганська обл.) привело накопичення метану. В результаті вибуху на шахті 29 серпня загинули 28 людей.

Зараз ви читаєте новину «В аварії на шахті в Суходільську знайшли крайніх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути