вівторок, 16 липня 2019 15:04

У Atlas Weekend прокоментували самогубство зниклого чоловіка

У Atlas Weekend прокоментували самогубство зниклого чоловіка
Киянин Вадим Онищенко зник 11 липня. За 4 дні його знайшли в зашморгу в багатоповерхівці в центрі столиці. Фото - kiev.informator.ua

Організатори Atlas Weekend заявили, що фестиваль не має стосунку до ситуації зі смертю 20-річного Вадима Онищенка, якого знайшли повішеним.

Жодних доказів про перебування чоловіка на фестивалі немає. Про це 16 липня повідомили на офіційній сторінці фестивалю у Facebook.

"Фестиваль Atlas Weekend не має жодного відношення до ситуації, що сталась із Вадимом Онищенком. Ми приносимо співчуття батькам і родичам хлопця, проте подія сталась не на території фестивалю чи ВДНГ. Більш того, жодних доказів: коментарів друзів, відеоспостережень, GPS фіксувань, що доводили б факт перебування хлопця на фестивалі, немає", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поніс молоко і зник: 13-річний хлопець не повернувся додому

Там також додали, що за "усю історію Atlas Weekend адміністрацією фестивалю не було зафіксовано жодного летального випадку".

"На території фестивалю цілодобово вартують 5 машин швидкої допомоги, висококваліфіковані медики, волонтери, навчені надавати медичну допомогу в екстрених ситуаціях, 2 машини патрульної поліції та 12 піших поліцейських, пожежна охорона та понад 800 охоронців", – кажуть у прес-службі.

11 липня Вадим Онищенко повідомив своїй дівчині та батькам, що його провели на музичний фестиваль друзі. Після цього перестав відповідати на дзвінки. Батьки шукали його самотужки на фестивалі, проте марно. Ще в суботу він мав вийти на роботу, з собою майже не мав грошей. За 4 дні його труп виявили в одній із багатоповерхівок Києва.

Зараз ви читаєте новину «У Atlas Weekend прокоментували самогубство зниклого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути