середа, 25 квітня 2012 15:34

Ужгородець з дружиною-киянкою півроку обкрадали магазини техніки

Ужгородець з дружиною-киянкою півроку обкрадали магазини техніки
За один раз злодій забирав товару на 5-7 тисяч гривень. Фото: ia-prometei.org.ua

Співробітники відділу карного розшуку Ужгородського міського управління УМВС України в Закарпатській області затримали 32-річного місцевого жителя. Чоловік з дружиною півроку обкрадали ужгородські магазини побутової техніки.

"Перші крадіжки сталися ще в листопаді минулого року. За кілька тижнів перед тим ужгородець повернувся з Києва, де в нього був власний бізнес. Звідти ж привіз і свою громадянську 26-річну дружину та її півторарічну дитину. Приїхали на автомобілі жінки "КІА", з допомогою якого згодом йшли на злочини", - розповів начальник відділу карного розшуку Ужгородського МУ УМВСУ в Закарпатській області Володимир Улинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Касира луганської АЗС застрелили під час пограбування

Злодії діяли за завченою схемою. Виїжджали вночі до магазину, який придивилися напередодні. Відтак жінка сиділа в автомобілі, а чоловік з допомогою "фомки" відчиняв двері або вичавлював скло на вітрині. Зсередини магазину виносив сейфи з грошима, ноутбуки, плазмові телевізори, нетбуки та інші цінні речі. За один раз забирав товару на 5-7 тисяч гривень. Після цього з допомогою друзів і знайомих реалізував товар по всій області.

Наразі його затримано. Порушено кримінальну справу за статтею185 ч. 3 Кримінального кодексу України – крадіжка з проникненням. Чоловіка можуть засудити до 5-6 років позбавлення волі. Жінка перебуває на підписці про невиїзд, оскільки має неповнолітню дитину.

Злодій зізнався у чотирьох крадіжках. Міліціонери підозрюють, що він може бути причетний ще до шістьох. Триває слідство.

 

Зараз ви читаєте новину «Ужгородець з дружиною-киянкою півроку обкрадали магазини техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути