середа, 16 травня 2012 16:03

Юнак з одного удару поклав нібито "беркутівця". Міліція все заперечує

В інтернеті, на сайті YouТube, 15 травня з'явилося відео, на якому хлопець побив двох кремезних чоловіків, одягнених у форму схожу на ту, яку носять бійці спецпідрозділу "Беркут". Ролик вже набув неабиякої популярності у соцмережах.

Автор: Фото: zbroya.info
  Форма "побитих охоронців" неймовірно схожа на форму "беркутівців"
Форма "побитих охоронців" неймовірно схожа на форму "беркутівців"

Про те, що це сталося в Одесі, свідчить напис під відео: "Одесса.Беркут.Обычный парень". Проте, коли саме це сталося, і в якому саме місці — достеменно не відомо.

Ролик триває 14 секунд, проте всі події, скоріше за все, за "законом жанру", вже розвивались потім. Таку думку висловили деякі коментатори.

"З яких двох ударів? Він ударив кожного по разу, другий упав, тому що не чекав і був не готовий. Зйомка вчасно припинилася, там другий вже піднімався і хлопцю напевно наваляли добре", - вважає користувач Nuzghul.

В одеській міліції запевнили, що чоловіки на відео не є правоохоронцями.

"Те, що виклали на YouТube — не має ніякого відношення до спецпідрозділу "Беркут". Це не співробітники "Беркуту". Кого там знімали, я навіть уявлення не маю. Це взагалі не стосується органів міліції. Це, мабуть, якась приватна охорона", - зазначив начальник прес-служби МВС у Одеській області Володимир Шаблієнко

У міліції взагалі немає ніяких даних з приводу цього інциденту і доля цього агресивного молодого чоловіка їм також невідома.

"Ми перевірили керівництво "Беркуту". Та взагалі це і не форма "Беркута", - додав Володимир Шаблієнко.

Нагадаємо, що за опір працівникам міліції загрожує кримінальна відповідальність. В даному випадку, якщо це дійсно міліціонери, то згідно статті 342, хлопцеві загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Зараз ви читаєте новину «Юнак з одного удару поклав нібито "беркутівця". Міліція все заперечує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

208

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути