пʼятниця, 01 листопада 2013 09:33

Українську олімпійську медалістку затримали за викрадення дітей

Українську олімпійську медалістку затримали за викрадення дітей
Фото: korrespondent.net

В Італії затримали банду викрадачів дітей. Серед них - 50-річна українка, Лариса Москаленко - олімпійська призерка у вітрильному спорті.

Всього правоохоронні органи затримали сімох осіб, у тому числі трьох італійців, двох норвежців і одного шведа. Всі колишні спецназівці. Українка, за даними поліції, надавала викрадачам яхту для перевезення дітей.

Члени банди нібито викрадали дітей розлучених подружніх пар на прохання одного з батьків. Так, у жовтні 2012 року вони викрали дитину в Тунісі і переправили її через Італію до Норвегії. Місяцем пізніше вони спробували виконати подібну операцію, однак частина викрадачів потрапила в руки поліції.

Як повідомляє Lenta.ru з посиланням на видання Gazzetta del sud, затримані також викрадали дітей заради викупу. В одному з відомих газеті випадків вони вимагали у батьків за звільнення дитини 200 тисяч євро. Крім того, банда нібито планувала здійснити викрадення на Кіпрі, Україні, Лівані і в Єгипті. У правоохоронних органах Італії зазначили, що злочинці нерідко застосовували насильство до дітей.

Лариса Москаленко є бронзовою призеркою Олімпіади в Сеулі 1988 року. 20 років тому вона переїхала в Палермо, де заснувала компанію з прокату яхт.

Зараз ви читаєте новину «Українську олімпійську медалістку затримали за викрадення дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути