четвер, 30 липня 2020 11:10

Українського репера знайшли розчленованим у Петербурзі

Українського репера знайшли розчленованим у Петербурзі
Енді Картрайта знайшли розчленованим у Санкт-Петербурзі. Фото: vk.com

31-річного українського репера знайшли розчленованим у будинку №134 на Невському проспекті в російському Санкт-Петербурзі.

Попередньо, він помер від передозування наркотиків. А тіло розчленувала та намагалася приховати співмешканка. На місці поліцейські виявили 5 чорних пакетів із частинами тіла. Про це повідомила адвокат Санкт-Петербурзької колегії адвокатів, до якої звернулася співмешканка, передає 78.ru.

Підозрювану затримали. Відомо, що їй 36 років, вона безробітна. Пояснила, що 25 липня, після того як помер її співмешканець, вона розчленувала його тіло, не повідомивши нікого про те, що сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українку знайшли мертвою після знайомства з корейцем у нічному клубі в Москві

Із квартири вилучили молоток, ніж, обробну дошку і слюсарну ножівку. Вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

Повідомляють, що загиблим, імовірно, є український хіп-хоп виконавець, баттл-репер, резидент батлового майданчика Versus Battle Енді Картрайт.

Це відомий український андеграундний репер родом із Ніжина. Навчався в ніжинському педагогічному університеті на викладача англійської мови. 2012 року вийшов його перший сольний альбом "Магия мутных вод". Брав участь у чотирьох Versus Battle.

У Москві знайшли мертвою українку 27-річну Юлію Бучевську. Тіло виявили в готелі у центрі міста. Жінка на добу оформила номер. Була прикута наручниками до спинки ліжка.

Зараз ви читаєте новину «Українського репера знайшли розчленованим у Петербурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути