Ексклюзиви
вівторок, 12 квітня 2016 07:50

Українських бійців обстріляли з БМП під Новотроїцьким

Українських бійців обстріляли з БМП під Новотроїцьким
Фото: news-cloud.net

Російсько-терористичні угрупування минулої доби 79 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Бойовики продовжують використовувати проти сил АТО зброю великого калібру. Обстрілюючи з мінометів наші позиції в районах Пісків, Майорська, Зайцевого, Луганського, Кам'янки, незаконні збройні формування 16 разів наносили вогневі удари калібром 120 мм та 82 мм.

Найбільш активні дії ворога спостерігались поблизу Авдіївки, де противник із мінометів та зброї меншого калібру 19 разів обстрілював наші позиції.

Також неодноразово найманці вели вогонь у напрямку Станиці Луганської, Невельського, Опитного, Гнутового, Зайцевого та Мар'їнки.

З озброєння бойових машин піхоти обстрілів зазнали опорні пункти українських сил в районах Луганського, шахти Бутівки та Новотроїцького", - ідеться в повідомленні.

За словами прес-офіцера сектору "Маріуполь" Олександра Кіндсфатера, уже після опівночі бойовики відкрили вогонь по позиціях українських бійців на цьому напрямку.

"Крайній обстріл у зоні відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Маріуполь" було зафіксоване сьогодні о 3-ій годині ночі навколо Новотроїцького. Бандити обстріляли з гранатометів опорний пункт ЗСУ. Зараз обстріли припинилися", - повідомив Кіндсфатер.

У штабі АТО зазначили, що бойовики вдень часто стріляють по своїх позиціях з метою дискредитації бійців Збройних сил України в очах мирного населення.

Зараз ви читаєте новину «Українських бійців обстріляли з БМП під Новотроїцьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути