Ексклюзиви
четвер, 17 листопада 2022 07:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські війська потужно вдарили по загарбниках ‒ окупанти рахують втрати

Українські війська потужно вдарили по загарбниках ‒ окупанти рахують втрати
ЗСУ за добу відбили атаки росіян біля семи населених пунктів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Минулої доби українські війська відбили атаки окупантів в районах Стельмахівки і Білогорівки Луганської області та Верхньокамянського, Соледара, Невельського, Марʼїнки і Первомайського на Донеччині.

Авіація Сил оборони України за добу завдала ударів по двох позиціях зенітних ракетних комплексів противника. Про це вранці 17 листопада повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони за минулу добу уразили два пункти управління, шість районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та три склади боєприпасів росіян. Знищено також три інших важливих об'єкти окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генштабі розказали про свавілля окупантів у Каховці й Енергодарі

"Російські загарбники продовжують зазнавати втрат. За уточненою інформацією, 15 листопада у Мелітополі наші воїни знищили штаб одного з ворожих підрозділів", ‒ йдеться у повідомленні.

Окрім того, в районах населених пунктів Кінські Роздори, Владівка і Благовіщенка Запорізької області знищено два склади боєприпасів загарбників, дві одиниці БМ-21 "Град" та зенітний ракетний комплекс С-300. Ворог також втратив близько 100 осіб загиблими та пораненими.

15 листопада у селі Денежникове Луганської області окупанти втратили майже 50 осіб загиблими та пораненими. Підтверджується ліквідація 9 листопада восьми окупантів та поранення 16 в районі міста Амвросіївка Донецької області. Про це пише Генштаб у зведенні.

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку. Авіація Сил оборони України протягом доби завдала по ворогу двох ударів. Під ураження потрапили дві позиції зенітних ракетних комплексів противника. Про це у середу, 16 листопада, повідомив Генштаб ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Українські війська потужно вдарили по загарбниках ‒ окупанти рахують втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути