Ексклюзиви
пʼятниця, 13 квітня 2018 18:10

Вчитель домагався ученицю та порізав її хлопця

Вчитель домагався ученицю та порізав її хлопця
На Рівненщині на 10 років засудили колишнього вчителя, який хотів убити приятеля неповнолітньої школярки, до якої був небайдужий. Засуджений із обвинуваченням не погоджується. Фото - ТСН

На Рівненщині на 10 років засудили колишнього вчителя, який хотів убити приятеля неповнолітньої школярки, до якої був небайдужий.

Це сталося ще 2016 року. Потерпілий Іван Лукша дивом вижив, бо нападник наніс йому 30 ножових поранень. Були пошкоджені печінка, легені, нирка. Завершити справу педагогу завадив сусід. Люди викликали швидку. Кілька місяців він провів у лікарні, йшлося в сюжеті ТСН.

З дівчиною, через яку стався напад, Іван зустрічався лише три дні. Дівчина розповіла, ще до зустрічі з Іваном старший на 10 років педагог нападав і на неї, бо вона не відповідала йому взаємністю.

Тоді для педагога все минулося безкарно. Його мати, голова сільради, вмовила матір школярки все списати на нерозділене кохання. Батьки дівчини і зараз не хочуть про це говорити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайського вчителя заарештували за зґвалтування 16 учениць

Сам засуджений каже, що не згодний з обвинуваченням та подаватиме апеляцію, щоб не сидіти 10 років.

Незважаючи на те, що вчителя посадили, постраждалі все одно перебувають у постійному страху, бо педагог погрожував їм навіть з-за ґрат у залі суду.

В Херсонській області вчитель однієї із загальноосвітніх шкіл міста Берислав був звинувачений в сексуальних домаганнях до своїх учнів. Слідство встановило, що прямо в кабінеті школи була облаштована порностудія. "Сюжети", в яких знімалися учні, продавалися через інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Вчитель домагався ученицю та порізав її хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути