Ексклюзиви
четвер, 23 січня 2020 09:18

Убивство подруг у Києві: одна з дівчат описала свою смерть у щоденнику

Убивство подруг у Києві: одна з дівчат описала свою смерть у щоденнику
Подруги 16-річна Марія Каминіна і 19-річна Єва Лисенко зникли в Києві 2 січня. Їхні тіла знайшли в орендованій квартирі на Подолі за 2 дні. Фото: volynnews.com

З'явилися нові подробиці про подруг із Києва 16-річну Марію Каминіну і 19-річну Єву Лисенко, яких знайшли вбитими на орендованій квартирі.

Батьки вбитої Марії знайшли щоденник, в якому їхня донька відверто описує своє життя і навіть розповідає про власне вбивство. Про це стало відомо в ефірі ток-шоу "Стосується кожного" на телеканалі "Інтер".

Дівчина захоплювалася переглядом фільмів жахів і любила носити темний одяг.

"У той день, коли я вибрала все неправильно, моє життя обірвалося, ніби зависло в часі, я жила кілька років поза ним. Як це сталося? Якщо це когось хвилює, то я перекажу в подробицях моє вбивство", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змусили одну дивитися на смерть іншої: нові подробиці вбивства подруг у Києві

"Усе сталося швидко, практично за хвилину. Я, вже ні на що не реагуючи, лежала в міцних обіймах "вбивці". Оскільки я не могла зрушити з місця, мені спало на думку дотягнутися рукою, хоч доторкнутися востаннє. "Вона мертва", - я почула це з вуст Єви, яка обурено дивилася на Сергія, заплакала, а потім обняла", - описувала Марія в щоденнику.

Родичі дівчини впевнені, що це була вигадана історія, яка не мала нічого спільного з реальним життям.

За словами експертів, такі записи можуть вказувати на те, що дівчина знала своїх убивць або їхнє оточення, а значить, потрапила в квартиру добровільно.

Подруги 16-річна Марія Каминіна і 19-річна Єва Лисенко зникли в Києві 2 січня. Їхні тіла знайшли в орендованій квартирі на Подолі в Києві 4 січня. Підозрюваних затримали через 2 дні на залізничному вокзалі в Одесі.

Зараз ви читаєте новину «Убивство подруг у Києві: одна з дівчат описала свою смерть у щоденнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути