Ексклюзиви
вівторок, 07 січня 2020 11:04

Убивство подруг у Києві: нові дані про підозрюваного

Убивство подруг у Києві: нові дані про підозрюваного
Підозрюваний у вбивстві двох дівчат у Києві Сергій Ксьондзик раніше відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої. Фото - uaportal.com

Підозрюваний у вбивстві двох дівчат у Києві Сергій Ксьондзик раніше відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої.

У 2008 році він, погрожуючи вбивством дівчині, згвалтував її, за що отримав 11 років в'язниці, повідомив "Київ оперативний".

Вирок був винесений, коли Ксьондзик вже відбував покарання за опір співробітникам міліції. Раніше чоловік вже притягувався двічі до відповідальності: у 2002 році за розкрадання металу він був засуджений до 100 годин громадських робіт; в 2006-му - за крадіжку з проникненням в житло до 3,5 років позбавлення волі з випробувальним терміном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство двох дівчат у Києві: перші офіційні подробиці

Також відомо, що в травні 2018 року Ксьондзик судився зі своєю дружиною з приводу розлучення. Чоловік не хотів розлучатися, і його дружині довелося домагатися розірвання шлюбу через суд. Її позов задовольнили, пише uaportal.com.

На 6 лютого 2020 року біля Ксьондзику призначено засідання в Шевченківському районному суді Львова в справі номер 466/159/19 (щодо позбавлення його батьківських прав).

У 2018 році Ксьондзик притягувався до відповідальності за водіння в нетверезому стані.

Подруги 16-річна Марія Каминіна і 19-річної Єва Лисенко зникли в Києві 2 січня. Їхні тіла знайшли в орендованій квартирі на Подолі в Києві 4 січня. До вбивства можуть бути причетні 34-річний Сергій Ксьондзик із села Любитів Ковельського району на Волині та 19-річна Єлизавета Бершацька з села Липняжка Добровеличківського району Кіровоградської області.

Зараз ви читаєте новину «Убивство подруг у Києві: нові дані про підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути