понеділок, 15 березня 2021 12:41

Убивство Марії Борисової: нова версія зникнення та страшні подробиці про підозрюваного

Убивство Марії Борисової: нова версія зникнення та страшні подробиці про підозрюваного
У Щасливому на Херсонщині поховали 7-річну Марію Борисову. Зникла 7 березня. За 4 дні знайшли її тіло. Була зґвалтована й задушена, за результатами експертизи. Підозрюваного затримали. Фото: tsn.ua

У селі Щасливе Олешківського району на Херсонщині люди шоковані вбивством 7-річної Марії Борисової. Підозрюваного звати Микола В. Про нього розповідають неохоче. Кажуть, про підозру йому та затримання нічого не знали, з села його вивозили таємно.

Також з'явилася нова версія зникнення Марії. Її батько, Андрій, того дня не їздив на роботу, за його словами. І не повертався вечірнім рейсом автобуса, який начебто бігала зустрічати дочка. Кажуть, напередодні її зникнення чоловік випивав у підозрюваного вдома. Марія про це знала. То ж 7 березня пішла до Миколи, щоб запитати, чи не бачив її тата. Чоловік був вдома сам, п'яний. Про це Gazeta.ua розповіла місцева жителька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний мовчить, а мати – не причетна: нові подробиці гучного вбивства дитини на Херсонщині

У Щасливому Микола жив давно. Переїхав із Росії. Мав дружину й двох синів. Також у нього є доросла донька. Постійної роботи не мав, перебивався тимчасовими заробітками, часто пив.

"У нього було двоє синів, вони вчилися в нашій школі. Потім дружина пішла. А сини, наче, поїхали жити в Росію", - розповідає жінка.

Є інформація, що багато років тому Микола зґвалтував у селі маленького хлопчика йоржиком для унітаза, за що отримав строк. Відбувши покарання, повернувся в село. Хлопчик, який став його жертвою, уже дорослий. Після пережитого отримав інвалідність за психічним захворюванням. У поліції цю інформацію поки що не підтверджують і не спростовують, посилаючись на те, що слідство ще триває.

7-річна Марія Борисова зникла 7 березня. Того дня гралася з сусідськими дітьми та 10-річним братом. Востаннє її бачили біля зупинки громадського транспорту близько 17:30. Начебто побігла туди, аби зустріти батька з роботи. Він мав привезти їй подарунок до 8 Березня. Ніхто з дітей не помітив, у який момент зникла дівчинка. Тіло знайшли 11 березня в недобудові неподалік будинку, де жила Марія. Була зґвалтована й задушена в день зникнення, за висновками експертів. Підозрюваного затримали 13 березня - у день похорону дівчинки.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Марії Борисової: нова версія зникнення та страшні подробиці про підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути