понеділок, 11 лютого 2019 12:03

Убивство Гандзюк: ще один топ-чиновник пішов із посади

Убивство Гандзюк: ще один топ-чиновник пішов із посади
Заступник голови Херсонської ОДА Євген Рищук подав заяву про тимчасове відсторонення від виконання службових обов'язків у зв'язку зі справою загиблої активістки Катерини Гандзюк. Фото - Facebook

Заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Євген Рищук подав заяву про тимчасове відсторонення від виконання службових обов'язків у зв'язку зі справою загиблої активістки Катерини Гандзюк. Про це він повідомив у понеділок, 11 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катували 96 днів: батько Каті Гандзюк вперше показав її фото з реанімації (18+)

"Зважаючи на ситуацію навколо мого прізвища у справі нападу на Гандзюк та моє бажання зробити все, щоб допомогти слідству та припинити політичні спекуляції навколо мене , я ще в п'ятницю, 8 лютого, після сесії обласної ради, подав заяву голові Херсонської ОДА по тимчасове відсторонення мене від виконання службових обов'язків . В ту ж п'ятницю я домовився із слідчим СБУ в місті Києві про зустріч і запропонував надати інформацію стосовно мене із застосуванням поліграфа", – заявив Рищук у Facebook.

Він також додав, що вже перебуває в Києві.

11 лютого генеральний прокурор Юрію Луценко повідомив, що голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства громадської активістки та радниці мера Херсона Катерини Гандзюк.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Гандзюк: ще один топ-чиновник пішов із посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути