середа, 15 січня 2020 14:37

Убивство 3-річного сина депутата: за "голову" замовника дадуть винагороду

Убивство 3-річного сина депутата: за "голову" замовника дадуть винагороду
3-річного Олександра застрелили в центрі Києва, коли їхав у авто разом із батьком, депутатом В'ячеславом Соболєвим. Фото: Facebook.com/Інни Соболєвої

2 млн грн винагороди обіцяє депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв за інформацію про замовника злочину, під час якого загинув його 3-річний син.

Якщо таку інформацію отримає поліція, то ці два 2 млн грн будуть спрямовані на технічне забезпечення або інші потреби поліції. Про це Соболєв повідомив під час пресконференції.

"Якщо хтось нам надасть інформацію, яка підтверджує замовника, ми готові виплатити винагороди в розмірі 2 млн грн. На сьогоднішній день є стовідсоткова інформація, що двоє причетних до вбивства мого сина гуляють по країні. І один із них був у полі зору правоохоронців", – сказав Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Соболєв проводить власне розслідування вбивства 3-річного сина

Він висловив надію на те, що передання розслідування в Головне слідче управління Нацполіціі сприятиме об'єктивності розслідування.

Слідству необхідно переглянути мотиви скоєння цього злочину і перелік осіб, які можуть бути причетні до організації замаху. А потерпілу сторону необхідно залучити до процесу розслідування, до матеріалів справи, вважає адвокат потерпілих Єгор Бодров.

"Рендж Ровер" В'ячеслава Соболєва розстріляли на перетині вулиць Льва Тол¬стого й Тарасівської у центрі Києва увечері 1 грудня торік. Соболєв був за кермом. Позаду сиділа дружина 38-річна Інна з донькою Марією, 10 років, і сином 3-річним Олександром. Куля влучила хлопчику в голову. Помер дорогою до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 3-річного сина депутата: за "голову" замовника дадуть винагороду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути