Ексклюзиви
понеділок, 08 квітня 2019 18:26

Убивця патрульних отримав довічне ув'язнення

Убивця патрульних отримав довічне ув'язнення
У Дніпрі вбивцю двох поліцейських, екс-торнадівця 36-річного Олександра Пугачова засудили до довічного ув'язнення. Фото - dnpr.com.ua

У Дніпрі вбивцю двох поліцейських, екс-торнадівця 36-річного Олександра Пугачова засудили до довічного ув'язнення з конфіскацією майна. Таке рішення сьогодні, 8 квітня, ухвалив Кіровський райсуд міста. Вирок зачитували протягом 4-х годин.

Суди тривали із січня 2017-го року за участю присяжних. Обвинувачений свою провину так і не визнав.

Перед засіданням мати загиблої патрульної розповіла журналістам, що протягом усього часу чекала побачити в очах Пугачова "хоч крихту людяності, якогось каяття чи хоча б співчуття", але такого не побачила.

25 вересня 2016-го року у Дніпрі Олександр Пугачов розстріляв поліцейських - 36-річну Ольгу Макаренко та Артема Кутушева, 27 років. Патрульні зупинили тоді Пугачова за порушення правил і попросили документи для перевірки. Оскільки він уже 2 роки перебував у розшуку за скоєння важких злочинів, – відкрив вогонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятник застреленим поліцейським встановили у Дніпрі

Артем Кутушев устиг внести його ім'я до бази та перед смертю поранив злочинця. Пугачов утік, однак пізніше сам прийшов до лікарні імені Мечникова, щоб прооперуватися після поранення. Після затримання від свідчень відмовлявся. Мотиви свого вчинку не пояснив. Зі слідством не співпрацював. Також на останньому судовому засіданні він не скористався своїм правом на останнє слово.

Адвокат Артем Ходюш просив суд визнати Олександра Пугачова невинним.

Правоохоронці не знайшли пістолет, з якого екс-торнадівець Пугачов застрелив патрульних у Дніпрі. Також не знайдена табельна зброя одного з убитих.

Зараз ви читаєте новину «Убивця патрульних отримав довічне ув'язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути