понеділок, 29 березня 2021 04:50

Вбивство ветерана АТО на Київщині: підозрюваних арештували

Вбивство ветерана АТО на Київщині: підозрюваних  арештували
Місце, де знайшли тіло вбитого Олександра Мандича. Фото: Київська міська прокуратура

Київська міська прокуратура повідомила, що підозрювані у викраденні та вбивстві громадського активіста та добровольця у Києві вже затримані.

"Згідно з матеріалами слідства, пізно ввечері 24 березня 2021 вказані особи, перебуваючи в квартирі 37-річного потерпілого на Печерську, близько години утримували його проти волі та наносили удари в різні частини тіла. Після цього напівпритомного чоловіка силоміць посадили в автомобіль та вивезли у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі кажуть, що у чоловіка раніше був конфлікт із невідомими особами. У ході слідчих дій з'ясувалося, що зловмисники заподіяли смерть викраденому чоловіку та сховали його тіло у закинутій канаві на Київщині.

Наразі трьом затриманим повідомлено про підозру за п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146 КК України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним безальтернативних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Тіло активіста і ветерана АТО Олександра Мандича (Ташкент) з ножовими пораненнями було знайдено у лісі в Київській області.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство ветерана АТО на Київщині: підозрюваних арештували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути