понеділок, 19 липня 2021 11:07

Убивство в психлікарні: показали фото небезпечного втікача

Пацієнта, який до смерті забив медбрата в Гейківській обласній психоневрологічній лікарні під Кривим Рогом, звати Іван Євсейчев, 21 рік.

Він був засуджений за викрадення транспортних засобів - щонайменше в трьох епізодах, в яких визнав провину. Про це повідомляє журналіст Олег Єрмолінський.

Автор: t.me/ermolinskiy_news
  Пацієнт 21-річний Іван Євсейчев   до смерті забив медбрата у  психоневрологічній лікарні  під Кривим Рогом
Пацієнт 21-річний Іван Євсейчев до смерті забив медбрата у психоневрологічній лікарні під Кривим Рогом

За його словами, з 2005-го він перебував під наглядом психіатра через легку розумову відсталість. Але з 2012 року втікач не звертався по психіатричну допомогу, на момент скоєння злочинів був здоровий, міг усвідомлювати свої дії, а також контролювати їх.

Автор: t.me/ermolinskiy_news
  Євсейчев  із 2005   знаходився під наглядом психіатра через легку розумову відсталість. Але з 2012 року  не звертався по допомогу
Євсейчев із 2005 знаходився під наглядом психіатра через легку розумову відсталість. Але з 2012 року не звертався по допомогу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лікарні помер псих, який жорстоко вбив вагітну лікарку

"У серпні 2016-го експертиза встановила, що хлопець здоровий, а суд, з огляду на юний вік, засудив його до умовного покарання, тобто не пов'язаного з позбавленням волі. З невідомих причин молодий чоловік кілька разів не з'явився в центр пробації для планової позначки. Через це в суд відправляли клопотання з проханням взяти під варту безвідповідального хлопця. Але за "дивним" збігом обставин, утікач знову опинився в психлікарні. Що з великою часткою ймовірності допомогло йому не потрапити до в'язниці. Хто взяв на себе відповідальність за розміщення "здорової" людини в психлікарні?" - написав Олег Єрмолінський.

Пошуки зловмисника ще тривають.

У Гейківській обласній психоневрологічній лікарні, що під Кривим Рогом, пацієнт до смерті забив медбрата. Інцидент стався 18 липня близько 04:00. 54-річного медпрацівника зловмисник, імовірно, бив стільцем. 21-річний пацієнт утік з лікарні разом із товаришем по палаті.

Зараз ви читаєте новину «Убивство в психлікарні: показали фото небезпечного втікача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути