Ексклюзиви
пʼятниця, 05 січня 2018 10:37

Убивство Ірини Ноздровської: екс-наречений розповів нові подробиці

Убивство Ірини Ноздровської: екс-наречений розповів нові подробиці
Розслідування вбивства Ірини Ноздровської координує спеціальний штаб Нацполіції Фото - Facebook

Рідні вбитої Ірини Ноздровської чекають результати експертиз і поки не схильні розглядати будь-яку з версій її вбивства як основну. Про це розповів колишній цивільний чоловік Ірини Віталій Сергеєв, який зараз допомагає родині Ноздровської.

"Підозра падає на все і на всіх. Чіткої версії ні у мене, ні у близьких немає. Навіть не можу сказати прямо на Россошанського, тому що підозрюю всіх. Можу уявити собі і вбивство з метою пограбування, і маніяка. Все, що завгодно, могло бути", - розповів Віталій, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція показала відео, де знайшли тіло Ноздровської

За словами чоловіка, вони з Іриною прожили разом більше як півроку, але розійшлися через велику зайнятість Ноздровської. Стосунки вони зберегли теплі, і він сподівався, що вони знову будуть разом. Навіть збирався зробити їй пропозицію 27 січня - в день її народження. Коли стало відомо про трагедію, він один з перших був на місці, де знайшли тіло вбитої.

"Я бачив, що оглядали вже на березі, коли прибув до місця. За словами, знаю, що вона була в сережках, була в одному ліфчику. Атовці, які погодилися допомогти в пошуковій операції, відшукали з іншого боку траси, що веде на Димір, поясок від дублянки. А шкарпетки я сам знайшов, я їх впізнав. Вони були далеко, метрів за 400. Траса йде на Димір, перпендикулярно під трасою проходить річка. З правого боку в метрах 200 знайшли Ірину, а в 200 метрах з іншого боку знайшли ці елементи одягу. Це все відбувалося біля річки. Чув, що, здається, ніж знайшли. Але чи стосується це цієї справи, я не знаю. І знайшли рожевий чохол з її телефону. А чи знайшли сам телефон, не знаю", - розповів Сергеєв подробиці пошукової операції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло Ірини Ноздровської відправили на комплексну експертизу

Зараз до сім'ї Ноздровської приставили держохорону, вночі біля будинку чергує автоматник. Втім, як каже Сергеєв, погрози сім'ї на цей час не надходять.

1 січня у річці ­Кізка поблизу села Демидів Вишгородського ­району на Київщині знайшли мертвою правозахисницю 38-річну Ірину Ноздровську. Зникла 29 грудня торік. Останні 2 роки розслідувала справу вбивства молодшої сестри 26-річної Світлани Сапатинської. Її автомобілем Daewoo Lanos збив 33-річний Дмитро Россошанський 30 вересня 2015-го. Був під дією наркотиків. У той час його дядько головував у Вишгородському районному суді. Незалежні юристи, які самостійно розслідують смерть Ірини Ноздровської, не пов'язують її вбивство зі справою проти Дмитра Россошанського.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Ірини Ноздровської: екс-наречений розповів нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути