вівторок, 03 серпня 2021 17:36

Убивство 6-річної Мирослави Третяк: у прокуратурі спростували сп'яніння підозрюваного підлітка

Убивство 6-річної Мирослави Третяк: у прокуратурі спростували сп'яніння підозрюваного підлітка
На Харківщині знайшли вбитою зниклу 6-річну Мирославу Третяк. У злочині підозрюють її сусіда 13-річного Богдана Федя. Фото: t.me/truexanews

13-річний Богдан Федь зі Старого Салтова на Харківщині, якого підозрюють у вбивстві сусідки 6-річної Мирослави Третяк, не був п'яним у вечір убивства і поводився адекватно.

Інформація про його сп'яніння потрапила до рішення суду помилково. Про це повідомив прессекретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

"Інформація, опублікована в рішенні суду, недійсна. У матеріалах кримінального провадження немає інформації про стан алкогольного сп'яніння підлітка. Зовнішніх ознак алкогольного сп'яніння в нього не було. Поводився адекватно. Інформацію, зазначену в рішенні щодо алкогольного сп'яніння, розмістили через технічну помилку. Імовірно, цей абзац потрапив із тексту іншого документа", — зазначив Чубенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Мирослави Третяк: назвали причину смерті дитини

Додав, що під час опитування підліток спочатку повідомив деяку інформацію про свою причетність до вбивства дівчинки, проте пізніше змінював свідчення.

У справі призначили 12 експертиз, зокрема судово-медичну й судові молекулярно-генетичні. Результати очікують найближчим часом. Для повного лабораторного вивчення знадобиться більше часу. Готують постанову про проведення психологічної та психіатричної експертиз.

2 серпня в Єдиному державному реєстрі судових рішень опублікували рішення Вовчанського районного суду Харківської області про поміщення 13-річного підозрюваного у вбивстві 6-річної дівчинки у приймальник-розподільник. У рішенні йдеться, що підліток перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 6-річної Мирослави Третяк: у прокуратурі спростували сп'яніння підозрюваного підлітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути