вівторок, 25 квітня 2017 12:52

Убивць львівського таксиста затримали на іншому злочині

Убивць львівського таксиста затримали на іншому злочині
Убивці львіського таксиста планували напад на водія столичного таксі. Фото — Національна поліція України

Двох зловмисників, яких підозрюють у вбивстві львівського таксиста, затримали правоохоронці. Причетність третього — перевіряють. Крім того, поліцейські попередили вбивство столичного водія таксі. Про це повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв.

Поліцейські встановили: троє мешканців Київської області 34, 36 і 39-років, перебуваючи у Львові вирішили повертатись додому на таксі. Їхнє замовлення прийняв 31-річний львів'янин. Не доїхавши до місця призначення вони вбили водія. Відібравши у жертви всі цінні речі, втекли з місця події. Того ж дня нападники викликали таксі з Києва та поїхали у напрямку Львова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклого таксиста знайшли мертвим у лісосмузі

"В цей час оперативники уже встановили зловмисників. Під час затримання вони були у автомобілі таксі. За кермом був киянин, якого вони утримували та мали намір вбити по прибуттю до місця призначення", - розповів Князєв.

За фактом навмисного убивства відкрито кримінальне провадження. Затриманим загрожує до 15 років в'язниці. Триває слідство. Поліція встановлює мотив та всі обставини злочину.

Під Києвом невідомі вбили водія автомобіля таксі зі Львова. Які саме травми спричинили смерть наразі невідомо, також невідомий мотив вбивства.

Зараз ви читаєте новину «Убивць львівського таксиста затримали на іншому злочині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути