понеділок, 04 липня 2022 11:50

Спецтема: Війна Росії проти України

У захопленому Херсоні помітили путінського чиновника

Тимчасово захоплений Херсон незаконно відвідав заступник керівника адміністрації президента Російської Федерації Сергій Кирієнко. Він провів нараду з гауляйтером Володимиром Сальдом.

Російський окупант з колаборантом обговорювали українську промисловість і сільське господарство. Про те, що Кирієнко побував на півдні України, розповів заступник Сальда Кирило Стремоусов у Telegram.

За словами зрадника, Кирієнко мав "надважливий" порядок денний: відвідати аптеку, пункт видавання сім-карт і паспортів, банк загарбників, який відкрився під час повномасштабного вторгнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Енергодарі "будує карʼєру" засуджений в РФ за хабар росіянин

Автор: Telegram Кирила Стремоусова
  Тимчасово захоплений Херсон незаконно відвідав заступник керівника Адміністрація президента Російської Федерації Сергій Кирієнко (у чорній футболці й окулярах)
Тимчасово захоплений Херсон незаконно відвідав заступник керівника Адміністрація президента Російської Федерації Сергій Кирієнко (у чорній футболці й окулярах)

Стремоусов заявив, що кількість місць видавання паспортів і сім-карт "багаторазово збільшать". Однак даних про велику кількість охочих стати громадянами країни-агресорки Росії немає.

Також зрадник сказав про те, що в херсонській аптеці путінському чиновнику "похвалилися": нібито отримали ліки, яких уже давно не було або взагалі жодного разу не бачили.

Сергій Кирієнко курирує внутрішню політику в адміністрації російського президента Володимира Путіна.

Перший заступник глави адміністрації президента РФ наприкінці квітня зустрічався в окупованому Росією Донецьку з ватажками так званих ДНР і ЛНР. Метою поїздки було нібито обговорення питання співпраці з "республіками Донбасу".

Зараз ви читаєте новину «У захопленому Херсоні помітили путінського чиновника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути