понеділок, 29 серпня 2016 09:56

У власному домі згоріли жінка і двоє дітей

Вчора у селі Покровка Роздільнянського району на Одещині згорів приватний будинок. На згарищі рятувальники знайшли тіла жінки та двох дітей, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області.

"О 04:54 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Болгарина сталося загорання житлового будинку. За 16 хвилин на місце виклику прибули рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 06:23 пожежу локалізували, а о 07:15 – ліквідували. Внаслідок займання знищені дах, перекриття і домашнє майно на загальній площі 80 квадратних метрів. На місці пожежі знайшли тіла загиблих 30-річної жінки, двох дітей 2012 і 2014 років народження", - йдеться у повідомленні.

Припускають, що причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в багатоповерхівці: є травмовані

Нагадаємо, в селі Лощинівка на Одещині місцевий житель виявив в одному з покинутих будинків тіло дівчинки 2007 року народження з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці нарахували на тілі вбитої численні проникаючі ножові поранення, а також множинні синці.

Зараз ви читаєте новину «У власному домі згоріли жінка і двоє дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути