понеділок, 18 березня 2013 09:08

У Вишгороді горів ТРЦ: відвідувачів ледь не повбивало вибухом

У Вишгороді горів ТРЦ: відвідувачів ледь не повбивало вибухом

У місті Вишгород Київської області, сталася пожежа у хімчистці, розташованій в одному приміщенні з ТРЦ "Сяйво". Постраждали дві людини.

Як повідомили в головному управлінні МВС у Київській області, очевидці події заявляють, що перед загорянням у приміщенні супермаркету чули два хлопки, однак, за даними міліції, це були не вибухи, пише ТСН.

"За попередньою інформацією, було два хлопки, потім почалася пожежа. Зараз вона ліквідована", - повідомили правоохоронці.

Через пожежу постраждали два працівника хімчистки. Одна людина отримала опіки і була госпіталізована, інша - отримала медичну допомогу на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабна пожежа у Запоріжжі: горіли склади з хімікатами

"Що стало причиною пожежі - поки не відомо. Або це технічна несправність, або мав місце людський фактор", - додали в міліції.

За словами правоохоронців, на місці події працюють фахівці-вибухотехніки та експерти для встановлення причини надзвичайної ситуації.

Через пожежу відвідувачів ТРЦ довелося евакуювати, а сам центр - закрити. На щастя, у пожежі ніхто не загинув.

Хоча життя людей загрожувала серйозна небезпека - рятувальники винесли з підсобки три балони з газом, один з яких був на межі вибуху.

Відзначимо, в одноповерховій будівлі площею близько 1000 квадратних метрів, крім торгового центру, також розташовується і клініка.

Крім того, до будівлі безпосередньо прилягає будівля "Ощадбанку", однак вона не постраждала. Комплекс будівель оточений співробітниками патрульної міліції.

Зараз ви читаєте новину «У Вишгороді горів ТРЦ: відвідувачів ледь не повбивало вибухом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути