пʼятниця, 11 лютого 2011 19:20

У Вінниці затримала чоловіка, який побив журналіста

У Вінниці затримала чоловіка, який побив журналіста

На прес-конференції 11 лютого правоохоронці Вінниці повідомили, що знайшли нападника на головного редактора обласного тижневика "Незалежний кур'єр" 23-річного Сергія Рибаченка. В ніч на 2 лютого у Вінниці по проспекту Космонавтів його знайшли перехожі непритомного. Він лежав неподалік свого будинку. Із закритою черепно-мозковою травмою, яка наступила внаслідок тупого удару по голові, чоловіка доставили до Вінницької міської лікарні № 2.

Удари нанесли з двох боків голови. Чоловік знаходився у комі до вечора наступного дня. Справу під контроль взяли міліціонери з Ленінського райвідділу.

Затриманий – 28-річний житель Мурованокуриловецького району. У Вінниці перебивався тимчасовими заробітками. Останнє місце роботи – одна з міських СТО.

"Як розповів, тієї ночі відпочивав із своєю знайомою в нічному клубі "Н2О". Без верхнього одягу вийшли у цілодобовий магазин, що знаходиться неподалік. Хотіли купити енергетичних напоїв та сигарет. У цей момент з таксі вийшов потерпілий. Купував там же пиво. Запропонував молодь пригоститися. Ті відмовилися. Але потерпілий наполягав. Зі слів затриманого, після однієї невдалої фрази, він вдарив незнайомця кулаком у обличчя. Той впав на асфальт, внаслідок чого отримав черепно-мозкову травму", - повідомив заступник начальника міліції Вінниччини Сергій Григорчук.

За словами затриманого, одразу як він побачив кров, викликав "швидку".

"Чекати приїзду лікарів не став. Бо з подругою були без верхнього одягу. Підклали йому під голову шапку. Заплатили 30 гривень випадковому перехожому, який там збирав пляшки, аби він дочекався медиків", - продовжує Григорчук.

За напад на людину затриманий може відсидіти від 5 до 8 років позбавлення волі.

Й до сьогодні Рибаченко знаходиться в лікарні. Все розуміє, але не може говорити. Лікарям, аби пацієнт не переносив сильний біль, доводилося вводили його у штучну кому. Наразі, Сергій почувається стабільно.

Сергій Рибаченко - керівник рекламного агентства "Кур'єр", яке займається рекламними компаніями по Україні, Росії та Молдові. Газету "Незалежний курєр" Рибаченко заснував у 1997 році. Щотижневик є потужним виданням Всеукраїнської асоціації Співдружності незалежних рекламно-інформаційних видань і підтримує тісні взаємини з 30 провідними українськими та закордонними ЗМІ, що входять до Співдружності. Тираж газети — 20 тис. екз.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці затримала чоловіка, який побив журналіста ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути