неділя, 26 січня 2014 15:25

У Вінниці під час масових заворушень били журналістів та міліціонерів

У Вінниці під час  масових заворушень били журналістів та міліціонерів
Фото: vinnitsaok.com.ua

Захоплення приміщення Обласної ради та адміністрації розпочалося о 10.00. Мітингувальники  почали наступ із вибивання скла у дверях.  Озброєні кийками, вогнегасниками, почали вибивати двері в приміщенні. Спецпризначенці "Грифону" та "Беркуту" намагалися стримати натовп. Під час сутичок постраждало 15 правоохоронців.

"Десять співробітників міліції знаходяться в лікарні із численними переломами кінцівок, забоями голови та тулуба. Ще п'ятеро отримали медичну допомогу та лікуються амбулаторно", - розповіла керівник СЗГ обласної міліції Анна Олійник.

Також за повідомленням правоохоронців, побили двох журналістів, які хотіли потрапити на неофіційне засідання депутатів-регіоналів. Між мітингувальниками з'явилася інформація, що "регіонали" зібралися  у приміщення обласного управління Міністерства юстиції. Журналісти стверджують, що били їх спецпризначенці.

"До міліції із заявами  про отримання тілесних ушкоджень звернулися двоє журналістів одного із обласних друкованих видань.  На місце події виїхала слідчо-оперативна група. По даному факту проводиться перевірка", - повідомили у міліції.

Ще одне кримінальне провадження  слідче управління УМВС у Вінницькій області відкрило за фактом захоплення адміністративної будівлі. За цією статтею винним загрожує від трьох до шести років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці під час масових заворушень били журналістів та міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути