четвер, 10 травня 2012 20:16

У Вінниці через пожежу на підстанції гуртожитки залишилися без світла

У Вінниці через пожежу на підстанції гуртожитки залишилися без світла

10 травня близько 13-ї години біля Вінницького педагогічного університету загорілась трансформаторна підстанція. Неподалік знаходиться й дитячий садок.

За словами мешканця будинку, що розташований поряд з підстанцією, Олега Кулика, полум'я видно не було.

"Якраз йшов додому, то бачив, який чорний дим валить звідти. Горіло, видно, всередині, а назовні тільки дим виходив. І якраз вітер в бік нашого будинку. Поки добіг додому, приїхали і пожежна, і швидка, і міліція. Якось разом поприїжджали. Кватирка на нашій кухні була відкрита, то вже напустилося повно диму. Спочатку закрив, а потім півдня провітрювали, але запах гарі ще трохи чути", - розповів він.

Від електропостачання відключили всі корпуса та гуртожитки педуніверситету.

"Світла не було години чотири. Не знаю, куди нас підключили, але електрики довго там працювали. Жінка хвилювалась, що холодильник потече з такою спекою. Досі вся підстанція чорна стоїть, обгоріла. Страшно дивитись. А як забирав малого з садочка, то там навіть уваги на це не звернули. Тільки коли на прогулянку вийшли, побачили машин багато. І світло у них було", - зауважив Кулик.

Пожежу ліквідували 2 пожежні бригади. Приїхали через 5 хвилин після виклику.

"Але довелось чекати приїзду електриків. Щоб вимкнули підстанцію від електропостачання. На момент їх приїзду вогонь уже сильно розгорівся. Навіть кілька вибухів сталося. Та все обійшлося. Вогонь на будинки не перекинувся. Постраждалих немає", - зазначила Ірина Курінна з прес-служби МНС у Вінницькій області.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці через пожежу на підстанції гуртожитки залишилися без світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути