понеділок, 06 травня 2019 15:03

У вбитого під Києвом поліцейського за день до смерті народився син

У вбитого під Києвом поліцейського за день до смерті народився син
Заступник начальника Баришівського відділення поліції на Київщині Антон Павленко святкував 32-й день народження в кафе, де його застрелили. Фото - facebook.com/pumamgo

Заступник начальника Баришівського відділення поліції на Київщині Антон Павленко святкував 32-й день народження в кафе, де його застрелили.

За день до вбивства, 4 травня, у Павленка народився син, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Київській області.

Це не перший замах на Павленка. У нього раніше стріляли в дворі власного будинку. Майора вбили на замовлення, вважає журналіст Назар Приходько.

"Майор поліції, якого вбили на замовлення. У Антона народився синочок, дружина й досі в пологовому будинку. Він святкував цю знаменну подію в одному з кафе на Київщині, де його і вбили. Криміногенна ситуація в Україні жахлива. "Воры в законе", російські та азербайджанські, зокрема Ґулі, емісари якого в Україні збирають гроші з бізнесменів навіть у біткоїнах, підняли голову. Не виключено, що за цим резонансним убивством також стоїть хтось із "воров" або ж наближений до них", - вважає Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейському пляшкою розбили голову

Родині загиблого висловив співчуття голова Нацполіції Сергій Князєв. Розслідування злочину проводитиме слідчо-оперативна група під керівництвом начальника Департаменту внутрішньої безпеки Євгена Коваля.

Контроль за перебігом розслідування покладено на першого заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна. Із відпустки відкликали начальника ГУ Нацполіції в Київській області Дмитра Ценова.

Стрілянина, жертвою якої став заступник начальника Баришівського відділення поліції Антон Павленко, сталася біля кафе на вулиці Київський шлях, 46а, в ніч на 5 травня. Як з'ясувалося, поліцейський на момент замаху був поза службою. Чоловікові вистрілили в шию, коли він вийшов на терасу. Вбивство поліцейського правоохоронці пов'язують із його службовою діяльністю.

Зараз ви читаєте новину «У вбитого під Києвом поліцейського за день до смерті народився син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути