пʼятниця, 07 вересня 2012 09:34

У Торонто знайшли валізу з людськими останками

У Торонто знайшли валізу з людськими останками
41-річна Лю Гуанхуа зникла 10 серпня в Торонто. Фото: Лента.ру

Канадські поліцейський 6 вересня оголосили про те, що людські рештки, знайдені у валізі в озері Онтаріо в Торонто, належать китаянці Лю Гуанхуа (Liu Guanghua), частини тіла раніше були виявлені в Торонто і околицях. Про це повідомляє Associated Press.

41-річна Лю Гуанхуа зникла 10 серпня в Торонто. 16 серпня в річці міського парку Міссісога недалеко від Торонто були виявлені її ступні, кисті рук і голова. Інші частини тіла, що належать цій же жінці, декілька днів опісля були знайдені на сході Торонто.

27 серпня поліція заарештувала колишнього бойфренда вбитої жінки, 40-річного Чунь Ци Цзяна (Chun Qi Jiang). Його звинувачують у вбивстві Лю Гуанхуа. Слухання справи має відбутися 10 вересня.

Лю Гуанхуа і Чунь Ци Цзян зустрічалися протягом чотирьох років, однак незадовго до вбивства розлучилися. У жінки було троє дітей, один з яких жив разом з нею.

Знахідки людських останків на території Канади стали широко обговорюватися після історії з "канадським психопатом" Лукою Рокко Маньоттою (Luka Rocco Magnotta) - порноактором, який навесні 2012 року вбив свого коханця, китайського студента Лінь Юня. Після вбивства він розчленував тіло Лінь Юня і відправив посилку зі ступенею убитого в штаб-квартиру Консервативної партії Канади в Монреалі. Пізніше в Монреальському парку поліція виявила торс Лінь Юня, а на пошті в Оттаві була знайдена його ступня.

4 червня Маньотту затримали у Берліні, звідки пізніше екстрадували до Канади. В даний час він знаходиться під вартою в Канаді в очікуванні суду.

Зараз ви читаєте новину «У Торонто знайшли валізу з людськими останками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути