пʼятниця, 17 серпня 2018 18:10

У таборі під Києвом отруїлися діти

У таборі під Києвом отруїлися діти
У дитячому закладі оздоровлення та відпочинку "Пуща-Водиця" під Києвом отруїлися учасники танцювального гуртка. Фото - Vgorode

У дитячому позаміському закладі оздоровлення та відпочинку "Пуща-Водиця" під Києвом отруїлися учасники танцювального гуртка.

Симптоми захворювання на гостру кишкову інфекцію з'явилися у 3 дітей і 2 дорослих, які їх супроводжували. Діти проживали в оздоровчому закладі в одній кімнаті. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Києві.

"2 дітей того ж дня доставили до Київської міської дитячої клінічної лікарні №1, їх оглянули лікарі та виписали. Третю дитину батьки забрали додому для лікування за місцем проживання. Дорослі відмовилися від госпіталізації та виїхали із закладу оздоровлення та відпочинку", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На базі відпочинку сталося масове отруєння дітей

Зазначається, що у таборі відпочивали 20 учасників танцювального гуртка ліцею "Поділ" №100 у супроводі 4 дорослих. Вони прибули до табору 13 серпня.

Епідеміологи виявили порушення вимог діяльності закладу щодо безпечності харчових продуктів і вимог санітарного законодавства. Із закладу відібрали зразки продуктів для лабораторних досліджень.

8-річна Маргарита Лукашук із Києва понад місяць перебуває у комі. До лікарні її забрали з приватного оздоровчого закладу санаторного типу "Славутич", що в селі Циблі Переяслав-Хмельницького району Київської області 2 липня. Того дня у таборі 12 дітей поскаржилися на нудоту, запаморочення й блювоту. Всі вони - вихованці "Школи художньої гімнастики Дерюгіних".

Зараз ви читаєте новину «У таборі під Києвом отруїлися діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути