Ексклюзиви
вівторок, 14 липня 2020 14:16

У стрільця по дітях вдома знайшли арсенал зброї

У стрільця по дітях вдома знайшли арсенал зброї
П'яний чоловік влаштував стрілянину по дітях. Фото: Відділ комунікації поліції Запорізької області

13 липня до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевої жительки. В одному з районів п'яний чоловік влаштував стрілянину з вікна своєї квартири по дітях у дворі. За місцем його проживання правоохоронці вилучили арсенал зброї.

За попередньо встановленою інформацією, 48-річному чоловіку не сподобалось, що діти кричать на дитячому майданчику, і він вирішив їх налякати. Зловмисник почав стріляти з травматичного пістолета у бік неповнолітніх. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 35-річний чоловік помстився за звільнення й розстріляв колегу

Слідчо-оперативна група вилучила з помешкання чоловіка пістолет-кулемет "МП 40"; стартовий пістолет "Берета"; 230 патронів калібру 7,62; 630 патронів калібру 5,45; 5 сигнальних ракет; 4 гранати РГД5; 4 підствольні снаряди; протипіхотну та сигнальну міни; 2 гранати світлошумової та димової дії.

Чоловік у минулому був учасником АТО, звідки й привіз зброю та боєприпаси. Наразі усе вилучене правоохоронці направили на експертизу.

Слідчими відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція за статтями передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

У Києві затримали 35-річного чоловіка, який через помсту стріляв у 26-річного знайомого на вул. Братиславській на Троєщині. Потерпілого з 2 вогнепальними пораненнями у важкому стані доправили до лікарні. Підозрюваний на час слідства перебуватиме під вартою.

Зараз ви читаєте новину «У стрільця по дітях вдома знайшли арсенал зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути