середа, 03 травня 2017 17:08

У столиці фургон влетів у машину комунальників, є постраждалі

У столиці фургон влетів у машину комунальників, є постраждалі
Біля ст. м. Чернігівська фургон врізався у машину комунальників. Є постраждалі. Розшукують водія ФОТО: facebook.com/KyivOperativ

У Києві фургон влетів у машину комунальників. У результаті зіткнення постраждав пасажир та працівник дорожньої служби. ДТП сталася у ніч на 3 травня, на Броварському проспекті.

Про це повідомив "Київ Оперативний".

"Біля станції метро Чернігівська фургон Ford Transit врізався в "Газель", що належить комунальним службам. Працівники у той момент наносили дорожню розмітку. Після зіткнення водій втік. За словами очевидців, він був сильно п'яний. Внаслідок наїзду постраждав пасажир Ford. Потерпілого терміново доставили до лікарні. Один із комунальників отримав травму ноги. Медики надали працівникові допомогу на місці. Нині поліцейські розшукують втікача", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрійна ДТП у столиці: є постраждалі

Біля Києва у ДТП загинув поліцейський з Полтавщини. Ще один правоохоронець отримав травми. У соцмережі стверджують, що поліцейські були п'яними. Зі слів активістів, правоохоронці на автомобілі "Лада 2109" їхали на швидкості 150 км/г. Виїхали на зустрічну і зіткнулися з іншим авто.

Зараз ви читаєте новину «У столиці фургон влетів у машину комунальників, є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути