Ексклюзиви
неділя, 03 лютого 2013 14:42

У США автобус врізався у проліт мосту: постраждали 34 людини

У результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) за участю автобуса в американському Бостоні, штат Массачусетс, постраждали 34 людини, передає Reuters.

Двоповерховий автобус, що перевозив пасажирів, у тому числі школярів, з Кембриджа в штат Пенсільванія, врізався у проліт мосту і частково зніс другий поверх.

Як розповіли представники поліції штату, причиною аварії стала невідповідність висоти автобуса і прольоту моста. Всього в автобусі на момент аварії перебували 42 пасажири, з них постраждали 34 людини, в тому числі 10 підлітків.

На даний момент всі постраждалі госпіталізовані. За словами лікарів, троє з них отримали серйозні пошкодження, ще один перебуває в критичному стані. Життю решти тридцяти осіб ніщо не загрожує.

Нагадаємо, попередня крупна ДТП з автобусом в США відбулося напередодні Нового року, 31 грудня 2012 року. В результаті аварії загинуло дев'ять осіб, більше 25 отримали поранення. Серед потерпілих є діти.

Тоді водій чартерного туристичного автобуса, що перевозив 40 пасажирів, не впорався з керуванням на обледенілій автомагістралі поблизу міста Пендлтон, після чого автобус пробив загороду і звалився з траси в ущелину з висоти 60 м.

/media/video/480517/1_480517.mp4

Зараз ви читаєте новину «У США автобус врізався у проліт мосту: постраждали 34 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути