Ексклюзиви
неділя, 07 квітня 2019 17:28

У США жорстоко вбили 23-річну українку

  Тетяна Гужва була знайдена мертвою в будинку на бульварі Вашингтон у місті Вісконсін-Делс ввечері 4 квітня. Фото: uapost.us
Тетяна Гужва була знайдена мертвою в будинку на бульварі Вашингтон у місті Вісконсін-Делс ввечері 4 квітня. Фото: uapost.us

В американському штаті Вісконсин жорстоко вбито 23-річну українку Тетяну Гужву. Правоохоронці підозрюють її чоловіка.

Департамент поліції міста Вісконсін-Делс повідомив, що Тетяна Гужва була знайдена мертвою в будинку на бульварі Вашингтон у четвер, 4 квітня, увечері. Поліція заарештувала її чоловіка, 31-річного Фуада Пашаєва, як головного підозрюваного у справі.

У січні Пашаєву вже було пред'явлено обвинувачення у домашньому насильстві за 11 пунктами, жертвою якого була Тетяна, повідомляє uapost.us.

На даний момени справа знаходиться в окружному суді Колумбії. Були пред'явлені наступні обвинувачення - придушення, незаконне позбавлення волі, нищення майна, напад та інші п'ять пунктів неправомірної поведінки.

  Фуада Пашаєва підозрюють у вбивстві своєї дружини Тетяни Гужви. Фото: uapost.us
Фуада Пашаєва підозрюють у вбивстві своєї дружини Тетяни Гужви. Фото: uapost.us

Тетяна Гужва звернулася в поліцію 3 січня, бо боялася, що Пашаєв збирається її вбити. Дівчина сказала, що вони прожили разом три роки, впродовж яких Пашаєв зловживав алкоголем, а разом з тим вдавався до насильства. В серпні вона повідомляла поліцію, коли чоловік був п'яний, він схопив її за шию та почав душити. Того ж місяця її цуценя Шитцу "раптово зникло", і вона вважала, що Пашаєв убив тварину. Тетяна Гужва також розповіла, що у грудні 2018 року Пашаєв у стані алкогольного сп'яніння тричі вдарив її у спину. Першого січня він кинув у неї сковорідку, тому що галасувала дитина. У заяві від 2 січня також йдеться, що Пашаєв закривав Гужву у ванній кімнаті і лив воду їй в обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18-річний юнак помер, бо "швидка" не приїхала на виклик

Третього січня, коли Тетяна написала заяву на свого чоловіка, він сказав їй: "Якщо ти напишеш повідомлення ще комусь, я вб'ю тебе". Потім він зламав телефон, жбурнувши його на дерев'яну підлогу. Тому жінка звернулася до поліції для власної безпеки та безпеки дитини.

 

4 січня Пашаєва було звільнено під заставу у 10 тисяч доларів. Йому було заборонено наближатися до Тетяни та їхньої однорічної дитини. Його також зобов'язали утримуватися від вживання алкоголю. Поліція заявила, що остаточних результатів аутопсії, яка визначить причину смерті Тетяни, поки що немає.

Пашаєв зараз перебуває у в'язниці Колумбійського округу в очікуванні офіційного обвинувачення у смерті українки. Розпочато збір коштів, щоб батьки Тетяни змогли приїхати до США та забрати під свою опіку дитину.

7 квітня в одній із квартир в Печерському районі Києва знайшли мертвою 30-річну жінку. Тіло виявив співмешканець, коли повернувся додому. Свідки кажуть, що на тілі загиблої були синці та гематоми. Попередньо, жінку вбили. На місце приїхали родичі жінки для впізнання. Поліцейські опитали свідків і оглянули квартиру. Точні причини смерті встановить судово-медична експертиза.

Зараз ви читаєте новину «У США жорстоко вбили 23-річну українку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути